Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

CO2 compensatie aanbieden in checkout#142

M

Als winkelier wil ik mijn klanten de optie bieden om CO2 compensatie aan te bieden in de Checkout. Het thema ‘duurzaamheid’ wordt in de samenleving steeds belangrijker. Grote ketens zoals Zalando spelen hier al op in door CO2 compensatie aan te bieden in hun checkout. Door dit in mijn winkel aan te bieden wil ik meer klanten aanspreken voor wie dit thema belangrijk is. De afhandeling van zo’n CO2 compensatie kan vervolgens verlopen via een partij als CO2OK (https://co2ok.eco/).

3 jaar geleden
K

Goed bezig!

3 jaar geleden
I

Klinkt goed!

3 jaar geleden
I

Dit mag wat mij betreft een slag breder getrokken: dat wij zelf “een goed doel sponsorship” kunnen invullen aanbieden in de checkout… wij zelf supporten sea shepperd, bijvoorbeeld.. en missen die functie. de ene wil clini clowns, de andere Co2 compensatie, kankerfonds, noem maar op

3 jaar geleden

Ik hoop echt dat hier wat mee wordt gedaan. Het verzoek ligt er duidelij kal twee jaar! En nu met de klimaattop lijkt me dat een heel mooi moment om op te pakken. Ik heb de vraag ook uitgezet bij MyParcel, maar aangezien niet iedereen via hen verzendt is het natuurlijk nog veel beter om het via jullie te laten lopen. Je zou het ook via simpelweg een donatieknop in de winkelwagen kunnen doen, wellicht is dat makkelijker te realiseren voor mijnwebwinkel en dan kan de winkelier kijken hoe het te doen. Zelf zou ik bijvoorbeeld denken aan het sponsoren van de herplant van bomen.

een jaar geleden