Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

VVV Cadeaubonnen#168

M

Wij krijgen wel eens de vraag van onze klanten of ze een VVV Cadeaubon kunnen inleveren. Is dit een mogelijkheid om dit te integreren? Of een Fashioncheque?

een jaar geleden
1
R

Bijzonder dat er stemmen geteld worden wanneer er een goed idee is mbt een functie die conversie verhogend is. Ik vind het een bijzondere en zeer klantonvriendelijke denkwijze om op deze manier met wensen van klanten om te gaan. Mollie biedt de optie betalen via vvv kaart aan en mijnwebwinkel biedt mollie aan. Ik snap dan ook niet zo goed waarom deze cadeaukaart er dan buiten zou moeten vallen. Op deze manier loop ik achter de feiten aan t.o.v. mijn concurrenten.

een jaar geleden
4
I

Mollie biedt aan om VVV kaarten te accepteren. Is inmiddels ook geactiveerd, maar na activatie blijkt dat het op ons vertrouwde platformpje niet mogelijk is om deze kaarten in te zetten voor de webshop. Jammer. Wij zien de webshop echt als een soort van verlengstuk van onze fysieke winkel en zouden het op prijs stellen dat de mogelijkheid er wel is. Daarnaast zal het absoluut conversie verhogend werken.

een jaar geleden
1
A

Tegenwoordig steeds minder winkels waar de vvv bon nog in te wisselen is terwijl nog steeds heel veel mensen deze ontvangen als een soort van bedankje!
Perfect om hierop in te spelen door “de bon waar ze vanaf willen” aan te bieden als betaalmogelijkheid!!

een jaar geleden
2
S

We accepteren VVV cadeaukaarten in de winkel en nu kunnen we zo ook online aanbieden. Alles ingesteld en goedgekeurd, bij Mollie en bij VVV, blijkt MWW dit niet te ondersteunen! Hopelijk kan dit snel gerealiseerd worden.. klanten kunnen bijna nergens inleveren en is één van de meest verkochte cadeaukaarten in onze regio!

een jaar geleden
2

Hopelijk komt dit snel! Conversie verhogend, alles geregeld en geactiveerd blijkt MWW dit niet te ondersteunen. Lijkt me heel simpel aangezien de integratie Mollie en MWW er al is… Graag snel in orde maken svp! Liefs op papier, Shelley Brandon

een jaar geleden
1

Balen hoor net overgestapt, vvv cadeaukaart omgezet blijkt het niet te kunnen, hier baal ik echt van aangezien mij dit veel omzet gaat schelen. zie dat er veel meer mensen om vragen zelfs al 7 maanden geleden en nog steeds niet mogelijk. vind dit echt een misser

10 maanden geleden
3
I

Als VVV-cadeaukaarten en Yourgiftcard-cadeaukaarten tot de mogelijkheid behoren bij mijnwebwinkel dan stap ik zeker over naar deze aanbieder. Zit nu bij Jouwweb en loop daar tegen andere beperkingen aan. Wil het graag allemaal samen in 1 webshop.

9 maanden geleden
2
I

Ik heb onlangs van alles en nog wat in gang gezet om mijn webshop aan te melden als acceptant van de VVV Cadeaukaart, de Webshop Giftcard en de Good4fun giftcard. Formulieren ingevuld, teksten en afbeeldingen opgestuurd, etc. Vooraf had ik gecontroleerd of mijn payment service provider Mollie deze kaarten accepteert en dat bleek het geval te zijn. Ik had echter níet gekeken of Mijnwebwinkel deze kaarten accepteert!
Dat was niet handig van me, want nu blijkt dat Mijnwebwinkel alléén de Webshop Giftcard accepteert en dan ook nog eens alleen via Sisow en MultiSafepay. Dus niet via Mollie. En ook geen VVV Cadeaukaart.
Ik heb dit aangekaart bij Customer Care en werd daar doorverwezen naar deze pagina.
Ik vind het “bijzonder” dat zo’n groot webshop platform als Mijnwebwinkel zo beperkt is in de ondersteuning van giftcards. En dat een feedback item waarop gestemd moet worden de enige optie lijkt te zijn om daar verbetering in te krijgen.
Nu maar hopen, net als jullie allemaal, dat er voldoende stemmen komen en dat er dan wat mee gaat gebeuren…
Ondertussen heb ik mijn aanmeldingen bij de genoemde giftcards allemaal weer moeten intrekken, helaas.

8 maanden geleden
2
I

Ik heb ook van alles in gang gezet om acceptant te worden van VVV cadeaukaarten maar nu hoor ik dus ook net dat Mijn Webwinkel dit nog niet ziet als wettig betaal middel. Heel vreemd want bij bijna elke webshop kun je VVV kaarten inwisselen.
Ik hoop echt dat MWW hier heel snel mee aan de slag gaat om VVV kaarten en Fashion cheques als wettig betaalmiddel aan te nemen.
Stemmen lijkt mij niet nodig, dit moet eigenlijk gewoon kunnen. Ik zie dat er al meer hetzelfde reageren. Dus wat betreft hoop ik echt dat jullie hier wat mee gaan doen op korte termijn. Helemaal nu de feestdagen eraan komen, minder mensen gaan winkelen maar meer online shoppen. Dus cadeaukaarten worden ook meer verkocht. Waaronder ook VVV en Fashioncheque.

8 maanden geleden
1
H

Was al een paar uur aan het prutsen om het werkend te krijgen. Staat nergens dat dit niet werkt. Alles via Mollie is al geregeld. Ik vrees dat we heel veel omzet laten liggen als we dit niet kunnen inschakelen. Zo moeilijk moet dat toch niet zijn? Als je met Mollie een directe paylink maakt dan kan de klant wel met VVV bon betalen.

6 maanden geleden
2
I

Wij zijn in afwachting dat via MWW de VVV bonnen geaccepteerd kunnen worden, Hopelijk is dit snel mogelijk, gezien de vele verzoeken die hierboven al staan.

6 maanden geleden
1