Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Betere zoekfunctie#209

K

Ik zou graag willen dat ik aparte zoekwoorden aan een product kan toevoegen (los van de omschrijving bij het product) en de zoekfunctie ook daarop werkt.

2 jaar geleden
2
L

ik kan me bij deze wens aansluiten. Ik heb mijn winkel ingericht op merk en vervolgens op type. In de omschrijving van het type wordt het merk niet opgenomen omdat dat al in de pagina staat. Maar dat betekent dat als je op het merk zoekt je niet de artikelen te zien krijgt die dat merk hebben als je het niet in de artikelomschrijving opneemt. Dus het merk nog eens als apart zoekwoord toevoegen bij dit artikel zou een prima oplossing kunnen zijn (wel extra werk).

2 jaar geleden
2
J

Het is vrij apart dat wanneer men nét een verkeerde letter intypt, de suggestie niet naar voren komt. (Bijvoorbeeld Stobber i.p.v. Slobber)
Wanneer ze zoeken op Sportbrok, staat ineens Slobber als suggestie er naast? Het líjkt er niet eens op…

2 jaar geleden
D

Ik zou ook graag een zoekfunctie in de backoffice zien!
Zo kan je makkelijker klanten of orders terugvinden.

2 jaar geleden
H

wij willen graag zien dat de zoekfunctie zelf suggesties geeft… en dat je zelf zoekwoorden kan toevoegen aan een product.. soms weet ik zelf dat een klant anders zoekt. Dus graag per artikel kunnen aangeven welke zoekwoord ook belangrijk is.

2 jaar geleden
A

Het zou mooi zijn als de zoekfunctie ook de woorden meeneemt die genoemd worden in de “Specificaties”.
Op dit ogenblik worden alleen woorden gezocht die voorkomen in de titel.

2 jaar geleden
D

Graag zou ik een betere zoekfunctie willen hebben binnen mijn webwinkel. Nu moet alles tot op de komma en spatie goed staan, en dat is niet bevorderlijk voor het vinden van een product door een klant. Kan daar verandering in komen?

een jaar geleden
H

Graag inderdaad een betere zoekfunctie. Nu kunnen klanten iets niet vinden omdat de volgorde van woorden niet klopt. Funko harry potter zou het resultaat moeten geven als Harry Potter Funko

een jaar geleden
3
E

Ik vind het vrij bijzonder dat zo’n elementair onderdeel van een webshop zo’n basic zoekfunctie heeft. De zoekbalk is veelal het eerste wat een potentiële klant opzoekt, en als er geen match is, is de klant weg. Dit zou zeker prioriteit moeten krijgen!

een jaar geleden
3
M

“Zoekfunctie beheren” (ingediend door Michael op 2019-12-25), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

een jaar geleden
M

“Uitgebreidere zoekfunctie voor producten” (ingediend door Karen op 2019-05-23), inclusief stemmen (33) en berichten (8), is samengevoegd met deze suggestie.

een jaar geleden
2
M

Ik zou graag willen zien dat je zelf kan instellen dat er op een bepaalde pagina wordt geland bij het invoeren van een specifiek zoekwoord.

een jaar geleden
M

“Resultaten zoekfunctie zelf beheren” (ingediend door Michael op 2020-02-06), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

een jaar geleden
H

Ik snap niet dat dit geen prio is. Ik krijg bijna dagelijks te horen dat mensen niks kunnen vinden of dat we het niet hebben, omdat de volgorde niet juist is. Nu moet ik mijn productnamen inschatten op hoe mensen zoeken. Hierdoor verlies je echt omzet omdat iemand zoekt op mario sleutelhanger ipv sleutelhanger mario. Niet iedereen heeft zin om de paginas af te scrollen opzoek naar het juiste product.

een jaar geleden
2
A

Mogelijkheid voor de klant om al verkochte items/producten uit de zoekresultaten te kunnen filteren. Ook de reeds verkochte producten verschijnen nu in de zoekresultaten en dit geeft irritatie bij sommige bezoekers.

een jaar geleden
S

Ben het hier helemaal mee eens. Doordat de zoekfunctie alleen zoekt op kopteksten en artikelnummervelden gaan er veel potentiele verkopen niet door. Gevolg : omzetverlies. Dit is voor mij zeer hoge prioritijd dat dit zo spoedig mogelijk behandeld / aangepast wordt. Dat ingegeven zoektermen op de webshop ook gaat zoeken in productomschrijving lijkt mij niet een heel grote ingreep en makkelijk te verwezenlijken.

een jaar geleden
1
T

Het zou fijn zijn als ook pagina’s op de site naar boven komen bij het zoeken in de zoekfunctie. Daarnaast toont de zoekfunctie niet alle artikelen, alleen een x aantal laatst geplaatste artikelen bij een zoekopdracht. Uitgebreid zoeken zou daarnaast ook een zeer welkome mogelijkheid zijn!

een jaar geleden

ik zie veel klanten via Google zoekfunctie op mijn shop komen, maar door de beperking van de ‘mijnwebwinkel’ zoekfunctie weer afhaken. Terwijl ik het product in veelvoud in de aanbieding heb !
Pijnlijk om te zien!! Omzetverlies voor onze Buikdanswinkel-webshop.nl

10 maanden geleden
4