Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Vinkje kunnen zetten wanneer de bestelling cadeau is.#217

M

Het zou erg fijn zijn als de mogelijkheid er is voor de klant om een vinkje te kunnen plaatsen wanneer een bestelling een cadeau is. Met eventueel ruimte voor een opmerking.

5 jaar geleden
S

En kosten aan het als cadeau verzenden toe te kunnen voegen.

5 jaar geleden
1
M

Zou er over nagedacht kunnen worden om artikelen te laten inpakken voordat het verstuurd wordt voor een x-bedrag met verschillende mogelijkheden?

4 jaar geleden
1
M

“Optie inpakken bij afrekenen” (ingediend door Monique van der Horst op 2019-12-15), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

4 jaar geleden
Samengevoegd Inpakken per artikel#279
4 jaar geleden
I

Dit zou ik ook heel erg fijn vinden, we pakken heel regelmatig kadootjes in en ik vind het ook een mooi stukje extra service. Dat moeten we dus aanmoedigen en vereenvoudigen :)

3 jaar geleden
H

Ik heb de keuzelijst wel/geen kaaspapier toevoegen aan ieder product toegevoegd. Ook aangegeven dat je in geval van een cadeau dus een ander verzendadres in kunt vullen en dan in de opmerkingen dat het om een cadeau gaat. Daar kunnen ze ook een tekst plaatsen die ik eventueel op een kaartje kan schrijven. Nog geen praktijkervaring, maar wel zo ingericht dus. Ik ben benieuwd!
Groeten, Jeannet (Hart voor Kaas)

3 jaar geleden
I

Ik zou ook graag een extra stukje service willen aanbieden in mijn webshop (via afrekenscherm, dat is het meest praktisch voor zowel klant als mijzelf) door een optie toe te kunnen voegen dat het ingepakt kan worden als cadeau (tegen vergoeding)

3 jaar geleden
I

Graag id keuze bij check out of bestelling cadeau is

3 jaar geleden

Momenteel verpak ik alle bestelde artikelen, echter merk ik ook dat niet iedereen daar op zit te wachten. Daarom zou ik graag een knop toevoegen aan de bestelpagina, zodat mensen zelf kunnen kiezen voor het wel of niet in laten pakken van hun berstelde artikelen.

3 jaar geleden

DE OPLOSSING IS… het vrije invoerveld een dropdown van maken, zoals ook in de extra velden kan. Dan heb je een dropdown met bv ja, verjaardag, ja sinterklaaspapier etc. Lijkt mij geen hele complexe aanpassing. Nu maar hopen dat MWW ook eens iets doet met dit soort tips/feedback.

een jaar geleden
Samengevoegd inpakservice#877
een jaar geleden