Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Vinkje kunnen zetten wanneer de bestelling cadeau is.#217

M

Het zou erg fijn zijn als de mogelijkheid er is voor de klant om een vinkje te kunnen plaatsen wanneer een bestelling een cadeau is. Met eventueel ruimte voor een opmerking.

2 jaar geleden
S

En kosten aan het als cadeau verzenden toe te kunnen voegen.

2 jaar geleden
M

Zou er over nagedacht kunnen worden om artikelen te laten inpakken voordat het verstuurd wordt voor een x-bedrag met verschillende mogelijkheden?

een jaar geleden
1
M

“Optie inpakken bij afrekenen” (ingediend door Monique van der Horst op 2019-12-15), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

een jaar geleden
Samengevoegd Inpakken per artikel#279
9 maanden geleden
I

Dit zou ik ook heel erg fijn vinden, we pakken heel regelmatig kadootjes in en ik vind het ook een mooi stukje extra service. Dat moeten we dus aanmoedigen en vereenvoudigen :)

een maand geleden
H

Ik heb de keuzelijst wel/geen kaaspapier toevoegen aan ieder product toegevoegd. Ook aangegeven dat je in geval van een cadeau dus een ander verzendadres in kunt vullen en dan in de opmerkingen dat het om een cadeau gaat. Daar kunnen ze ook een tekst plaatsen die ik eventueel op een kaartje kan schrijven. Nog geen praktijkervaring, maar wel zo ingericht dus. Ik ben benieuwd!
Groeten, Jeannet (Hart voor Kaas)

een maand geleden
I

Ik zou ook graag een extra stukje service willen aanbieden in mijn webshop (via afrekenscherm, dat is het meest praktisch voor zowel klant als mijzelf) door een optie toe te kunnen voegen dat het ingepakt kan worden als cadeau (tegen vergoeding)

een maand geleden
I

Graag id keuze bij check out of bestelling cadeau is

22 dagen geleden