Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Implementatie van (punten)spaarsysteem#230

J

Momenteel moet ik alles handmatig in een Excel-bestand bijhouden, maar het zou fijn zijn als er een (punten)spaarsysteem zou zijn wat automatisch gaat. Als jullie gaan werken met het 1 euro = 1 punt systeem, kan iedere webwinkeleigenaar voor zich vaststellen wat de waarde per punt dan weer is. Als tijdelijke optie zou het al fijn zijn als ik handmatig in de klantenaccounts de punten kan zetten op een manier dat deze ook zichtbaar zijn voor de klant zélf. (Desnoods als simpele opmerkingenveld o.i.d.)

2 jaar geleden
1
A

Lijkt mij een heel goed idee!

2 jaar geleden
B

ja goed idee.
en dat de punten systeem ook weer een bepaalde waarde heeft voor leuke kortingen.

2 jaar geleden
E

Super goed idee!

2 jaar geleden
R

lijkt me een goed idee…. hier wordt iedereen blij van.

Bijvoorbeeld: bij aankoop van 15 euro 1 punt. Bij (X) aantal punten een (X) bedrag cadeau. Dit graag persoonsgebonden.

2 jaar geleden
M

Dit is een super idee, iedere webshop/winkel moet dit toch aan kunnen bieden. Absolute meerwaarde tbv klantenbinding.. iedereen stemmen dus!!
Bijvoorbeeld Piggy…

2 jaar geleden
1
D

Zonder kan je eigenlijk niet meer!

2 jaar geleden
1
H

Dit is een optie waar ik superblij mee zal zijn… als je dit kan aanbieden naar je klant krijg je echt meer klanten die terug komen. Veel webshops hebben dit systeem al… nu wij nog :-)

2 jaar geleden
1
I

dat vraag ik me ook af of er wel iemand er mee bezig is.
ik heb 2 jaar geleden ook al een keer gereageerd.
maar mww reageer er dus niet op.

21 dagen geleden

Nog steeds niks ;-( ik wil deze functie zo graag.

15 dagen geleden
I

een hoop willen dat

14 dagen geleden

Is het mogelijk om hier een reactie te krijgen van MijnWebwinkel? Het zou nl fijn zijn om te horen of dit allemaal vergeefse moeite is of dat er mss binnenkort toch werk van gemaakt wordt. Ook ben ik benieuwd of ik via Zapier een spaarsysteem link kan toevoegen?

8 dagen geleden

Ik heb het vandaag ook weer gevraagd aan Mijnwebwinkel

4 dagen geleden
2

En Karin? Heb je al antwoord gehad?

2 dagen geleden

Alleen dat ik kon stemmen, verder niet

een dag geleden

Goedemorgen,
Bedankt voor al jullie enthousiaste reacties. Begrijpelijk dat jullie deze wens hoog op jullie verlanglijstje hebben staan. Vanuit Mijnwebwinkel zijn we dagelijks bezig met verbeteringen in het platform waar jullie gebruik van maken. We maken daarbij een afweging waar we ons in een periode op gaan richten. Hierbij speelt jullie stem absoluut een grote rol, maar helaas worden we soms ingehaald door wijzigingen in wet- en regelgeving waardoor we tijd in andere dingen moeten steken.
Op basis van die afwegingen zijn we nu bijvoorbeeld bezig met het verlanglijstje, de meest gevraagde feature, en de implementatie van de nieuwe btw regelgeving in de EU.
We zien de waarde van een puntenspaarsysteem absoluut en gaan kijken of we dit zelf moeten gaan ontwikkelen of dat we hierbij gebruik moeten maken van een externe oplossing. Als jullie hier goede suggesties in hebben, zijn die altijd welkom.
Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust.
Groet,
Bart

een dag geleden