Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Implementatie van (punten)spaarsysteem#230

J

Momenteel moet ik alles handmatig in een Excel-bestand bijhouden, maar het zou fijn zijn als er een (punten)spaarsysteem zou zijn wat automatisch gaat. Als jullie gaan werken met het 1 euro = 1 punt systeem, kan iedere webwinkeleigenaar voor zich vaststellen wat de waarde per punt dan weer is. Als tijdelijke optie zou het al fijn zijn als ik handmatig in de klantenaccounts de punten kan zetten op een manier dat deze ook zichtbaar zijn voor de klant zélf. (Desnoods als simpele opmerkingenveld o.i.d.)

een jaar geleden
1
A

Lijkt mij een heel goed idee!

een jaar geleden
B

ja goed idee.
en dat de punten systeem ook weer een bepaalde waarde heeft voor leuke kortingen.

een jaar geleden
E

Super goed idee!

een jaar geleden
R

lijkt me een goed idee…. hier wordt iedereen blij van.

Bijvoorbeeld: bij aankoop van 15 euro 1 punt. Bij (X) aantal punten een (X) bedrag cadeau. Dit graag persoonsgebonden.

een jaar geleden
M

Dit is een super idee, iedere webshop/winkel moet dit toch aan kunnen bieden. Absolute meerwaarde tbv klantenbinding.. iedereen stemmen dus!!
Bijvoorbeeld Piggy…

een jaar geleden
1
D

Zonder kan je eigenlijk niet meer!

een jaar geleden
H

Dit is een optie waar ik superblij mee zal zijn… als je dit kan aanbieden naar je klant krijg je echt meer klanten die terug komen. Veel webshops hebben dit systeem al… nu wij nog :-)

een jaar geleden

Met de nieuwe collectie krijg ik weer regelmatig de vraag, kunnen mijn punten erbij gezet worden. Helaas bij dit systeem is het nog steeds niet mogelijk. Wat zou nu een handige manier zijn om dit toch voor de klanten bij te kunnen houden. Zonder dat de klanten korting krijgen sparen ze toch voor 5% korting dmv punten. Dit zorgt ervoor dat klanten terug komen. Maar ik ben bang dat de klanten nu wegblijven en elders iets kopen waar ze wel punten kunnen sparen. Handmatig is eigenlijk te veel werk, maar weet nog steeds niet hoe ik dit het beste kan oplossen. Mooiste zou zijn dat het via mww automatisch gaat; een klantenbestand en een puntensysteem!!

2 maanden geleden
1

@Ingrid Bovekerk hier hetzelfde probleem.. wij hebben ons beetje noodgedwongen aangesloten bij Joyn. Maar dat kost ons een heel pak geld.. meer dan we eruit halen momenteel.. terwijl een puntensysteem er normaal toch makkelijk zou moeten geïmplementeerd kunnen worden.. al id het een api voorlopige voor een ander puntensysteem..

2 maanden geleden

@Lisa Notredame Werkt het puntensysteem fijn bij Joyn , wat zijn dan zoal de kosten, zie het niet zo direct op de website. Kan je ook met terugwerkende kracht klanten toevoegen?

2 maanden geleden

@Ingrid Bovekerk het werkt wel fijn en makkelijk maar kost je +- 50€ per maand. Je kan er altijd contact opnemen voor meer info en de juiste prijzen. Zijn er zelf nog niet zolang mee bezig.

2 maanden geleden
Samengevoegd Puntensysteem/klantenkaart#472
een maand geleden

Het zou zó fijn zijn als dit spaar systeem er snel komt. Nu tijdens de Corona crisis weer niemand hoe dit zich ontwikkelt… maar feit is dat mensen steeds meer online gaan shoppen. Ik heb een groot klanten bestand die ik graag wil houden.. maar klanten zijn erg beïnvloedbaar en hebben meer tijd dan anders om rond te shoppen op internet. Eenmaal een klant verloren krijg je hem/haar zeer moeilijk of niet terug!
Dit is voor mij echt een reden om binnen nu en een half jaar over te stappen op een ander systeem. En dat zou jammer zijn want verder ben ik super tevreden over jullie platform .
Dussss ik hoop dat deze ook echt snel opgepakt kan worden….
Succes allemaal met jullie webshop!

20 dagen geleden

Ja ik zou het ook een top idee vinden heel graag zo snel mogelijk.
Want aan alle kanten zou iedereen hier blij van worden.
Gr nick beaudry

10 dagen geleden

Wij zouden super blij zijn met een spaarsysteem. In onze stenen winkel werkt het echt super klantbindend.. Het zou zo fijn zijn als dit ook online mogelijk zou zijn, zeker nu we echt op online zijn aangewezen… Ik hoop dat het snel gaat komen! Vriendelijke groet, Yvonne

8 dagen geleden