Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Implementatie van (punten)spaarsysteem#230

J

Momenteel moet ik alles handmatig in een Excel-bestand bijhouden, maar het zou fijn zijn als er een (punten)spaarsysteem zou zijn wat automatisch gaat. Als jullie gaan werken met het 1 euro = 1 punt systeem, kan iedere webwinkeleigenaar voor zich vaststellen wat de waarde per punt dan weer is. Als tijdelijke optie zou het al fijn zijn als ik handmatig in de klantenaccounts de punten kan zetten op een manier dat deze ook zichtbaar zijn voor de klant zélf. (Desnoods als simpele opmerkingenveld o.i.d.)

2 jaar geleden
1
A

Lijkt mij een heel goed idee!

2 jaar geleden
B

ja goed idee.
en dat de punten systeem ook weer een bepaalde waarde heeft voor leuke kortingen.

2 jaar geleden
E

Super goed idee!

2 jaar geleden
R

lijkt me een goed idee…. hier wordt iedereen blij van.

Bijvoorbeeld: bij aankoop van 15 euro 1 punt. Bij (X) aantal punten een (X) bedrag cadeau. Dit graag persoonsgebonden.

2 jaar geleden
M

Dit is een super idee, iedere webshop/winkel moet dit toch aan kunnen bieden. Absolute meerwaarde tbv klantenbinding.. iedereen stemmen dus!!
Bijvoorbeeld Piggy…

2 jaar geleden
1
D

Zonder kan je eigenlijk niet meer!

2 jaar geleden
H

Dit is een optie waar ik superblij mee zal zijn… als je dit kan aanbieden naar je klant krijg je echt meer klanten die terug komen. Veel webshops hebben dit systeem al… nu wij nog :-)

2 jaar geleden
1
Samengevoegd Puntensysteem/klantenkaart#472
4 maanden geleden
1

Het zou zó fijn zijn als dit spaar systeem er snel komt. Nu tijdens de Corona crisis weer niemand hoe dit zich ontwikkelt… maar feit is dat mensen steeds meer online gaan shoppen. Ik heb een groot klanten bestand die ik graag wil houden.. maar klanten zijn erg beïnvloedbaar en hebben meer tijd dan anders om rond te shoppen op internet. Eenmaal een klant verloren krijg je hem/haar zeer moeilijk of niet terug!
Dit is voor mij echt een reden om binnen nu en een half jaar over te stappen op een ander systeem. En dat zou jammer zijn want verder ben ik super tevreden over jullie platform .
Dussss ik hoop dat deze ook echt snel opgepakt kan worden….
Succes allemaal met jullie webshop!

3 maanden geleden

Ja ik zou het ook een top idee vinden heel graag zo snel mogelijk.
Want aan alle kanten zou iedereen hier blij van worden.
Gr nick beaudry

3 maanden geleden

Wij zouden super blij zijn met een spaarsysteem. In onze stenen winkel werkt het echt super klantbindend.. Het zou zo fijn zijn als dit ook online mogelijk zou zijn, zeker nu we echt op online zijn aangewezen… Ik hoop dat het snel gaat komen! Vriendelijke groet, Yvonne

3 maanden geleden
I

Super idee!

2 maanden geleden

Ook ik zou heel blij worden van een spaarsysteem, vandaar dat dit niet de eerste keer is dat ik vraag naar de mogelijkheid. Zoals Wendy van der Meer al zegt: “klanten zijn erg beïnvloedbaar en hebben meer tijd dan anders om rond te shoppen op internet. Eenmaal een klant verloren krijg je hem/haar zeer moeilijk of niet terug!” Helaas ben ik, nu blijkt dat er zelfs nog niet aan gewerkt wordt, ook al aan het rondkijken om mijn shop te verplaatsen naar een bedrijf die deze mogelijkheden al wel heeft.

een maand geleden
1

Waar blijft de optie? In vergelijk met lightspeed zitten jullie echt hopeloos achter. . .

een maand geleden
1
I

Net twee weken actief maar ik mis inderdaad deze mogelijkheden! Kom maar op. Alles werkt heerlijk maar er is zeker ruimte voor verbetering!

14 dagen geleden