Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Digitale producten kunnen verkopen#232

C

Als webwinkelier zou ik graag pdf bestanden willen verkopen. Je kunt denken aan e-books, patronen etc. Het is belangrijk dat klanten geen verzendkosten hoeven te betalen als ze alleen tegen betaling een pfd downloaden. En dat de pdf dan ook automatisch beschikbaar komt voor de klant (via een automatische mail en misschien ook wel in hun klantomgeving). Verkoop van pdf’s is niet alleen voor de klant handig, maar ook voor een ondernemer heel interessant (100% marge)

2 jaar geleden
K

Wij willen online cursussen aanbieden, die ze na betaling gemachtigd zijn om te kunnen downloaden.

2 jaar geleden
Y

Dag Korneliya, is inderdaad hetzelfde principe. Enkel zullen jullie bestanden net iets groter zijn wellicht.
Vervelend om dit nu nog steeds handmatig te moeten doen, bovendien komen deze mails dikwijls in de spam terecht.

Fijn dat je dit ook wil laten invoeren, ik heb er al meermaals om gesmeekt…

2 jaar geleden
D

Bij ons zou het dan om patronen gaan.
Als toevoeging zou ik dan wel willen zien, dat klanten met een inlogcode altijd bij dit bestand kunnen, zodat je support niet wordt overladen met vragen over kwijtgeraakte bestanden.
Dit is overigens wel mogelijk via mollie, maar dan moet je per artikel een link aanmaken in een gewone pagina.
Hier is de downloadlink echter beperkt beschikbaar en later niet meer terug te vinden.

een jaar geleden
1
D

Ja vooral ook dat ze in hun klantomgeving altijd toegang hebben tot het bestand.
Maar dat wij ook eventuele updates daar kunnen plaatsen en de klant daar een bericht van krijgt als je dat aangeeft.

een jaar geleden
Y

Beste Dico,

Volgens mij moet je bij Mollie nog handmatig de downloadlink aanmaken. Ik zou het echter willen zien dat deze bestanden automatisch worden doorgestuurd na het bestelling van een bepaald product. Nu moet ik dit telkens handmatig versturen via mail…

Alvast bedankt!

een jaar geleden
A

Top suggestie, @Chantal! Als er na betaling het gewenste pdf bestand automatisch gedownload kan worden, of per e-mail verstuurd wordt, zou dat fijn zijn. Bijvoorbeeld een e-book. Updates in de klantomgeving is niet perse noodzakelijk. Als het maar automatisch gaat. Net als de factuur die per mail automatisch verzonden wordt.

een jaar geleden
K

Als webwinkelier zou ik graag een online cursus via bijv teachable willen toevoegen aan mijn mww shop, zodat ik mijn klanten meerdere producten en diensten aan kan bieden en ook passief inkomen kan genereren.

een jaar geleden
M

“digitale downloads” (ingediend door pellikaan op 2019-07-31), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

een jaar geleden
M

“Digitale producten - ebooks, audio’s, PDF’s, automoatische link naar online cursus” (ingediend door Cathelijne op 2019-08-01), inclusief stemmen (2) en berichten (1), is samengevoegd met deze suggestie.

een jaar geleden
1
M

“Automatisch doorsturen van bestanden na betaling via Mollie of Klarna” (ingediend door Yannick Van Driessche op 2019-05-23), inclusief stemmen (9) en berichten (4), is samengevoegd met deze suggestie.

een jaar geleden
1
M

“Online cursus kunnen aanbieden in shop” (ingediend door Kara op 2019-07-12), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

een jaar geleden
N

Graag naast pdf ook mp3 bestanden die automatisch verstuurd worden na betaling.

een jaar geleden
B

Wij willen graag digitale cadeaubonnen kunnen aanbieden zonder verzendkosten en omslachtige logistieke methode

een jaar geleden
M

Hoi Bij Saar Thuis,
een kort vraagje ter verduidelijking: wil je cadeaubonnen voor je eigen winkel aanbieden? Of cadeaubonnen die breder te gebruiken zijn? Er is namelijk ook een feature request voor het ondersteunen van cadeaukaarten in de shops: https://feedback.mijnwebwinkel.nl/suggestions/37946/cadeaukaarten
Groet,
Bart

een jaar geleden
E

Graag! Ik zou ook digitale patronen ed willen verkopen.

9 maanden geleden
1
T

Hallo, op zoek naar de knop om digitale bestanden als artikel te plaatsen. Die optie is er dus nog niet. Betalen, downloadmogelijkheid en klaar.
Please, maak er werk van Mijnwebwinkel.

8 maanden geleden
1