Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Prijsaanpassing op reeksen producten uitvoeren#234

A

Als merchant wil ik graag de prijs van een reeks (geselecteerde) producten in 1 klik kunnen aanpassen.

2 jaar geleden
1
M

“Prijs per product groep in 1 keer verhogen of te verlagen” (ingediend door Dineke Achterkqmp op 2019-05-23), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

2 jaar geleden
1
A

Zeker… afgelopen week ruim 450 producten met dezelfde prijs een actieprijs aan moeten hangen. Dat had net zo goed in 1 keer gekund als ik alles had kunnen selecteren en had kunnen kiezen voor actieprijs invoeren of prijs aanpassen etc.

2 jaar geleden
1
C

Zou zeker handig zijn!
Lijkt op de bestaande functionaliteit van het aanpassen van de verzendtarieven, waarbij je ook kunt kiezen voor een nieuwe vaste prijs of een percentage / bedrag om te verhogen/verlagen en dat wordt dan in bulk verwerkt :-)

2 jaar geleden
2

Bulkbewerking voor artikelen zou zeker een aanwinst zijn!

een jaar geleden
I

Mee eens! Deze bulk-optie is zeer wenselijk.

een jaar geleden

Heel graag! Ivm de Corona heeft de leverancier de prijzen voor alle artikelen verhoogd…..moet ik nu dus allemaal per stuk doorvoeren….

8 maanden geleden
H

daar hebben wij al zooooo lang behoefte aan…. % bvk… wij zitten op bijna 4000 artikelen groeiend naar 6000… per stuk is niet te doen meer..

8 maanden geleden

Wanneer komt dit er eindelijk? Dit is toch niet normaal dat jullie dit nog altijd niet aanbieden… software is echt hopeloos verouderd aan het worden!!

7 maanden geleden
1

Het scheelt een berg met tijd als dit zou kunnen

5 maanden geleden

Niet alleen prijs maar ook de stickertekst van je selectie in 1x (bulkbewerling) kunnen aanpassen

5 maanden geleden
H

zou zoo fijn zijn als hier een update overkomt…. meeste groothandels en producenten verhogen hun prijzen nu… “as we speak” ook door Brexit zijn alle UK producten met een bijna vast % verhoogd door onkosten.. dat moet toch eenvoudig in bulk gewijzigd kunnen worden? net zoals de verzend kosten (per land) , gewoon wappa het hele assortiment x % omhoog…. de uitzonderingen managen we dan wel met de hand…..

5 maanden geleden
I

Zou heel erg fijn zijn!! Dat zou ontzettend veel tijd schelen, vooral als het aantal producten dat je verkoopt, toeneemt. Dan zijn dit tijdrovende klussen. Geldt ook voor de stickertekst.

3 maanden geleden