Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Meerdere sites 1 voorraad#237

R

Wij hebben 2 winkels met overlappende producten, maar wel verschillende doelgroepen. Wij zouden graag 2 sites willen hebben met 1 voorraadsysteem.

2 jaar geleden
M

“Twee Mijnwebwinkels die met een voorraad werken” (ingediend door Sander op 2019-05-23), inclusief stemmen (1) en berichten (1), is samengevoegd met deze suggestie.

2 jaar geleden
J

Twee of meer winkels met een compleet andere uitstraling die hetzelfde product verkopen uit 1 voorraad zou de voorraad administratie flink makkelijker maken. Wij kijken naar deze optie uit!

2 jaar geleden
P

Hier ga ik absoluut in mee, heb hier al meerdere malen gevraagd. Via een derde partij kan je eventueel wel je website dupliceren waarna je je uitstraling veranderd van de 2e website maar een koppeling maken (zoals ook met kassaapp) dat de voorraad automatisch mee muteert is een groot gemis.

2 jaar geleden
1
D

Ik sluit mij hier zeker ook bij aan!
Kan je dan ook in de andere webwinkel andere prijzen hanteren als dat bijvoorbeeld een groothandel is?
Moet dat natuurlijk ook wel achter een verplichte inlog kunnen natuurlijk.

2 jaar geleden
S

Dit graag, dus een multi shop . 1 back end waar je je producten inzet, de optie hebt het product op meerdere webshops te plaatsten door simpel aan te klikken in welke webshop je deze wilt laten zien. En natuurlijk dat de voorraad wordt bijgewerkt!

2 jaar geleden
1
M

“Twee website’s met 1 voorraad (koppeling)” (ingediend door Luc op 2019-07-16), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

2 jaar geleden
S

We hebben nu twee ‘’mijnwebwinkel’’ webshops en het is echt een nachtmerrie om steeds de voorraad van de ene webshop naar de andere te halen en te wijzigen. Gewoon 1 systeem ( achterkant) waar je kan aangeven dit product moet in Webshop A, dit product in Webshop B of dit product moet in Webshop A en B. Veel fijner werken, sneller en efficiënter.

2 jaar geleden
I

Wij hebben inderdaad ook 2 webwinkels en een kassa app, dit werkt zo heel omslachtig, dus ik hoop dat hier zo snel mogelijk aan gewerkt wordt om het eenvoudiger te maken.

7 maanden geleden
I

Dit zou ik ook graag hebben. Het kost mij nu zoveel extra tijd en is foutgevoelig.

5 maanden geleden

Het is echt heel vervelend om 2 websites te moeten bijhouden, die bijna identiek zijn, maar alleen verschil in klant-doelgroep nl. B2B en particulier. Daarnaast is de voorraad een drama om bij te houden. HEEEEL GRAAG EEN OPLOSSING . Verder prijs ik jullie bij iedereen aan😉

5 maanden geleden
I

Ik sluit me helemaal
bij voorgaande opmerkingen aan en hoop dat jullie hier snel een oplossing voor ontwikkelen!

5 maanden geleden
I

idem voor ons, wij zouden dit graag toegevoegd zien

3 maanden geleden
I

Wij hebben een kassa app, maar twee webshops. Deze voorraden zouden we ook graag samen in de kassa app samenvoegen.

3 maanden geleden
I

Zijn hier al updates over???

2 maanden geleden
I

zou een schitterende aanvulling zijn ipv alle artikelen exporteren naar nieuwe webshop zoals hier eerder al ergens gevraagd is
Graag meer info hierover.

13 uur geleden