Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Meerdere sites 1 voorraad#237

R

Wij hebben 2 winkels met overlappende producten, maar wel verschillende doelgroepen. Wij zouden graag 2 sites willen hebben met 1 voorraadsysteem.

een jaar geleden
M

“Twee Mijnwebwinkels die met een voorraad werken” (ingediend door Sander op 2019-05-23), inclusief stemmen (1) en berichten (1), is samengevoegd met deze suggestie.

een jaar geleden
J

Twee of meer winkels met een compleet andere uitstraling die hetzelfde product verkopen uit 1 voorraad zou de voorraad administratie flink makkelijker maken. Wij kijken naar deze optie uit!

een jaar geleden
P

Hier ga ik absoluut in mee, heb hier al meerdere malen gevraagd. Via een derde partij kan je eventueel wel je website dupliceren waarna je je uitstraling veranderd van de 2e website maar een koppeling maken (zoals ook met kassaapp) dat de voorraad automatisch mee muteert is een groot gemis.

een jaar geleden
1
D

Ik sluit mij hier zeker ook bij aan!
Kan je dan ook in de andere webwinkel andere prijzen hanteren als dat bijvoorbeeld een groothandel is?
Moet dat natuurlijk ook wel achter een verplichte inlog kunnen natuurlijk.

een jaar geleden
S

Dit graag, dus een multi shop . 1 back end waar je je producten inzet, de optie hebt het product op meerdere webshops te plaatsten door simpel aan te klikken in welke webshop je deze wilt laten zien. En natuurlijk dat de voorraad wordt bijgewerkt!

een jaar geleden
1
M

“Twee website’s met 1 voorraad (koppeling)” (ingediend door Luc op 2019-07-16), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

een jaar geleden
S

We hebben nu twee ‘’mijnwebwinkel’’ webshops en het is echt een nachtmerrie om steeds de voorraad van de ene webshop naar de andere te halen en te wijzigen. Gewoon 1 systeem ( achterkant) waar je kan aangeven dit product moet in Webshop A, dit product in Webshop B of dit product moet in Webshop A en B. Veel fijner werken, sneller en efficiënter.

een jaar geleden
N

Ook wij denken aan tweede verkoop kanaal zou fijn zijn als dit uit een voorraad kan..

een jaar geleden
S

Helemaal mee eens, zou het ook graag willen, is er überhaupt al iets met dit idee gedaan??

9 maanden geleden
M

Wij hebben ook nog een “stenen” winkel waar voorraad ligt. Dat zou met deze optie ook goed te beheren zijn.
Misschien ook meteen de mogelijkheid inbouwen om in de voorraadexport de voorraadlocaties (Webshop/Winkel of webshop1 /webshop 2) vast te kunnen leggen.
Maakt het met voorraadtelling ook handig om dit duidelijk en overzichtelijk te houden.

9 maanden geleden
P

Ook ik sluit mij hier bij aan.
Wij verkopen zowel particulier als B2B, voor de B2B werken wij nu met kortingscodes, een aansluitende webshop voor alleen B2B
zou heel fijn zijn.

8 maanden geleden
E

Heel graag!

8 maanden geleden
W

zou fijn zijn in de toekomst!

7 maanden geleden
I

Dat zou fijn zijn. Ik heb ook 2 webwinkels met overlappende artikelen. Aangezien ik deze artikelen in meerdere varianten aanbied is het iedere keer erg veel werk om alles af te boeken als er iets is verkocht.

6 maanden geleden

Dit zou zeer veel problemen oplossen ook het gebruik van de kassa app want als je 2 webwinkels hebt moet je nu dus 2 ipads gebruiken voro 2 verschillende websites.

6 maanden geleden