Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

In beheer een order aanmaken voor de klant#241

R

Een order/factuur aanmaken voor een nieuwe en bestaande klant in het beheer gedeelte met voorraad mutatie.

2 jaar geleden
H

Dat zou top zijn, dit konden wij ook in lightspeed

2 jaar geleden
L

Jaaaa! Zo onhandig dat dit niet kan.

2 jaar geleden
E

Ja zou super handig zijn, ik werk momenteel met mijnwebwinkel-facturen en ook met aparte facturen die ik manueel aanmaak in Excel. Hoe handig zou het niet zijn dat ik zelf kan aanmaken. Helemaal fan van dit idee!

2 jaar geleden
T

Dit zou ideaal zijn

2 jaar geleden
D

Dat zou geweldig zijn, ik pas nu de facturen aan, maar dan hebben ze hetzelfde factuurnummer.
Ik hernoem ze wel intern, met -2, om het duidelijk te maken, maar ideaal is dat niet.

2 jaar geleden
H

ga naar klant….. nieuwe order… muteer voorraad (ja of nee)…. en kies betaaloptie…. dat is wat wij graag willen.

2 jaar geleden
A

Het zou handig zijn als we ook manuele facturen vanuit de webshop konden maken, zonder hier een order voor te hebben ontvangen, zoals bvb contante verkopen op evenementen. Zo kan je een factuur maken in je shop en wordt de stock automatisch afgeboekt.

een jaar geleden
E

Ik vul nog even aan vermits ik net een mailtje kreeg dat jullie dit in overweging nemen, heel handig is als je zelf de beschrijving en bedrag kan ingeven en dat je dus niet persé een artikel uit de webshop moet halen.
Handig voor bestellingen voor relatiegeschenken en dergelijke alsook als het om een spcifieke bestelling gaat die je niet standaard in je assortiment hebt.

10 maanden geleden
M

Nee dat hebben wij niet. Grotendeels liggen de producten bij Bol.com op lvb (logistiek via bol.com). Zij verzenden dus de producten voor ons. En een aantal producten voeren wij zelf op.

10 maanden geleden
E

Inderdaad, het zou mooi zijn als je een winkelmandje kon klaarzetten voor een klant, inclusief eventuele actiekorting.

10 maanden geleden
S

Ja dan kan je ook een reparatieorder aanmaken….

10 maanden geleden
M

Ik heb dit altijd als service aangeboden. Op andere platforms kan het dus wel. Nu ik op mijnwebwinkel zit kan het niet meer. Erg jammer

9 maanden geleden

Ben het helemaal eens met Ans:
Het zou handig zijn als we ook manuele facturen vanuit de webshop konden maken, zonder hier een order voor te hebben ontvangen, zoals bvb contante verkopen op evenementen of in mijn geval een factuur voor een op maat gemaakt artikelen. Zo kan je een factuur maken in je shop en wordt de stock automatisch afgeboekt.

8 maanden geleden
2
Samengevoegd Order kopieren aan de administratie kant#51
6 maanden geleden
M

Ik zou graag een offerte aanvraag vanuit klant terug willen zien welke je als beheerder kunt oppakken … evt een correcte op artikel of korting toevoegen en deze als order omzetten voor de klant … daarnaast zoals hierboven gemeld de mogelijkheid om een order voor een klant aan te maken (op zich kan dit voor nieuwe klanten … maar als beheerder voor bestaande klanten zou mooi zijn).

17 dagen geleden