Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Rapportages/Insights#243

M

Als merchant wil ik beter inzicht in de gezondheid van mijn webwinkel zodat ik beter kan sturen. • Verkooprapportages • Winstrapportage • Voorraadrapportage • Boekhoudrapportage • etc.

2 jaar geleden
R

Graag een rapportage per verkocht artikel- of groep. Bijvoorbeeld, in de maand mei heb ik 10 stuks mosterd kaas verkocht en 3 stuks pesto kaas. De rapportage ook graag laten weergeven per dag,week,maand en jaar.

2 jaar geleden
N

Verbeterde rapportages is echt een must voor winkelverkopen. Hierin schiet de kassa App nog erg tekort inderdaad. Het zou super zijn verkoopstatistieken te kunnen genereren.

2 jaar geleden
H

De export/orders functie levert op zich een bruikbaar bestand op. Maar wat ontbreekt is welk(e) product(en) er door een besteller is/zijn besteld. Die informatie zit wel in het systeem maar is/lijkt niet te zijn opgenomen in de export. Is hier een oplossing voor? Een los bestand per product met een id waarmee het te koppelen valt aan de besteller zou een goede oplossing zijn.

2 jaar geleden
M

Dit vinden wij ook zeker een heel goed idee! Zo kun je ook meer met bedrijven samen werken als je weet hoe vaak een kortingscode is gebruikt door werknemers bijvoorbeeld.

2 jaar geleden
M

Kunnen zien hoe vaak artikelen zijn verkocht (al dan niet in een bepaalde periode) geeft goed inzicht in hardlopende producten, waarmee met de inkoop rekening gehouden kan worden.

2 jaar geleden
M

“Inzicht in hoe vaak een artikel is verkocht” (ingediend door Margreet Kranenborg op 2019-10-13), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

2 jaar geleden
L

Een verkoopstatiestiek kunnen uitdraaien van de verkochte producten, aantallen, per maat bijvoorbeeld om het jaar daarop beter te kunnen inkopen op basis van deze statistieken

2 jaar geleden
M

Zo te zien is er heel veel animo voor meer rapportages. @MWW, Gaat deze door?

een jaar geleden
Heeft de status gewijzigd naar
Bezig
een jaar geleden
Heeft de status gewijzigd naar
Niet toegewezen
een jaar geleden

We zijn gestart met het bouwen van betere en uitgebreidere rapportages voor de Kassa App. De eerste stap is gezet met een vernieuwd overzicht. Houd https://feedback.mijnwebwinkel.nl/245 in de gaten voor meer informatie.

een jaar geleden

Ik wil zien wat ik per product heb verkocht. handig om te monitoren of er verschillen zijn in de voorraad.

8 maanden geleden
H

Het zou erg fijn zijn om een overzicht te kunnen uitdraaien welke artikelen verkocht zijn.

3 maanden geleden

voor mij ook zeer belangrijk. Ik zie nu alleen financiele verkopen en wil graag verkopen per product weten

een maand geleden
I

ik wil heel erg graag inzicht in aantallen per artikel. Hoeveel heb ik van een bepaald design verkocht, hoeveel van cursus X en hoeveel van cursus Y. En zeker ook per periode / maand. Zo kan je inzicht krijgen in welke producten in welke periode goed of juist niet goed lopen.

een maand geleden