Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Kortingscode voor een nieuwsbriefaanmelding#244

M

Als merchant wil ik iedere nieuwe aanmelder voor mijn nieuwsbrief belonen met een kortingscode om meer mailadressen te kunnen verzamelen en mijn bereik te vergroten.

2 jaar geleden
E

Heel graag! Ik had hier vorig jaar ook al eens voor gemaild.
Wat ook super handig zou zijn dat de webwinkel zelf codes kan simuleren (vb. %achternaam%+randomnummer) die eenmalig gebruikt kunnen worden voor een bepaalde periode (dag +3maand).

een jaar geleden
2
T

Dit zou een mooie aanvulling zijn.

een jaar geleden
J

Een kortingscode voor 1 artikel naar keuze die eenmalig geldig is per email adres

een jaar geleden
A

Of die aan de klant hangt, eenmaal door die klant gebruikt is hij niet meer te gebruiken door die klant maar wel door andere klanten die dezelfde code hebben ontvangen.

een jaar geleden
K

Dit zou superhandig zijn!

een jaar geleden
A

Inderdaad per mailadres of ip adres is handig bij speciale acties zoals bv inschrijving voor de nieuwsbrief

een jaar geleden
M

Helemaal eens met Eline en Annemiek eens. Dat zou een enorme vooruitgang zijn.

een jaar geleden
J

Graag zou ik voor mijn nieuwsbrief inschrijvingen een kortingscode kunnen generen die voor iedereen anders is en maar 1malig bruikbaar. Zodat ik het aantrekkelijker kan maken in te schrijven voor de nieuwsbrief.

een jaar geleden
M

“Kortingscode genereren voor niewsbriefinschrijvingen… 1 keer bruikbaar en voor iedereen anders.” (ingediend door Jodi op 2019-09-12), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

een jaar geleden
S

Ik zou graag korting aan mijn klanten willen geven die zich voor mijn nieuwsbrief aanmelden. Ik wil graag 1 kortingscode kunnen aanmaken die door verschillende mensen max. 1 keer gebruikt kan worden (die bv gelinkt is aan de naam en adres). Super handig om mijn bedrijf verder uit te breiden!! Wie wilt dit niet?!?

een jaar geleden
M

“Kortingscodes” (ingediend door Joelle Damiana op 2019-07-04), inclusief stemmen (5) en berichten (1), is samengevoegd met deze suggestie.

8 maanden geleden
P

Dit zou top zijn. 1 mail die standaard verzonden wordt na de aanmelding. Liefst nog icm een persoonlijk gegenereerde code voor 1malig gebruik waarbij je zelf de korting kunt instellen.

6 maanden geleden