Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Kassa App: Betere rapportages#245

M

Als merchant wil ik in de Kassa App een beter rapportage systeem zodat ik beter inzicht krijgen in de gezondheid van mijn bedrijf. • Verkooprapportage • Winstrapportage • Financiële rapportage

een jaar geleden
J

Ik begrijp niet dat dit in overweging staat. Dit is een absolute MUST HAVE voor elke winkelier. We betalen fors voor de kassa, een uitgebreide rapportage kan echt niet achterblijven. Naast de kassa op beurzen moet ik alles verder met de hand bijhouden. Ik kan niet simpel zien wat ik het beste heb verkocht! Erg slecht!! Prio1!!!

een jaar geleden
R

Graag meer mogelijkheden in de kassa App qua raportage. Graag ook week en maand omzet. Ook winkel en webshop omzet apart kunnen inzien, en bij elkaar opgeteld. Nu wordt de webshop order niet opgeteld bij je dag omzet in de kassa App.

een jaar geleden
P

Met name de verkooprapportage is een absolute must. Tevens kan je wel voorraden invoeren en dit wordt back-office bijgewerkt adv de verkopen maar waar blijft de mogelijkheid om besteladviezen te genereren en verkopen per artikel in te zien per periode???

een jaar geleden
R

Graag wil ik zien wat ik van een product heb verkocht. Nu moet ik handmatig bij houden per maand wat ik verkocht heb van een bepaald artikel.

een jaar geleden
A

Graag zouden we (in de kassa app) willen kunnen zoeken in alle orders op productnaam of merk, zodat we in 1 overzicht kunnen zien wat goed verkoopt (behalve de 5 beste verkochte producten op ons dashboard), maar ook als een klant geen bon meer heeft iets terug kunnen boeken.

9 maanden geleden
M

“Het zoeken in orders op productnaam” (ingediend door Angel op 2019-08-31), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

9 maanden geleden
M

Eveneens een musthave.

9 maanden geleden
A

Het volgende zou fijn zijn dat vermeld kan worden op de rapportage:
▪︎ Aantal artikelen verkocht
▪︎ Aantal betalende klanten
▪︎ Alle artikelen wat er die dag is verkocht vermelden (desnoods dat je daar voor kan kiezen korte of lange rapportage)
▪︎ weekuitdraai kunnen maken (weekomzet)
▪︎ Maand omzet

8 maanden geleden
1
R

zoals al eerder geschreven hoe kun je een bedrijf runnen zonder rapportages..?

8 maanden geleden
J

We willen heel graag stoppen met ons huidige kassasysteem en gaan werken met de Mijnwebwinkel kassa app, maar dit kan niet zonder uitgebreide rapportage mogelijkheden.

7 maanden geleden
D

Beste mijnwebwinkel,

nu 2 dagen open nu aan het kijken naar wat er kan met rapportages… ik vraag mij nu af… welke rapportages.. er is gewoon niets mogelijk terwijl dit een simpel verhaal zou moeten zijn. Als je inlogt op mijnwebwinkel zie je meteen een staatje van de 5 best verkochte artikelen. Dan moet de rest toch ook makkelijk te maken/verkrijgen zijn. Tot nu toe al tegen veel dingen aangelopen en vraag mij af of wij wel de juiste keuze hebben gemaakt om bij mijnwebwinkel te blijven.

4 maanden geleden
M

Gaat mijn meer om de klant, die wil bon/factuur op naam.
En als ze in de webshop koopt of via kassa app. dan moet zij alle facturen zelf terug kunnen zien!

En er moet na gekeken worden, hoe het kan dat de eindbedragen die na het afrekenen soms een paar cent schelen met de uiteindelijke bon/factuur!

2 maanden geleden
Heeft de status gewijzigd naar
In onderzoek
een maand geleden

Beste stemmers,

Dank jullie wel voor de informatie en stemmen. We gaan hier een eerste stap in zetten. Alle informatie is aanwezig om de gevraagde rapportages te maken. Uit een eerste verkenning blijkt dat het overzicht in de app zich goed leent voor verbetering. Deze gaan we op korte termijn beschikbaar stellen. Daarna zullen er nieuwe rapportages volgen. De overzichtsrapportages die we gaan onderzoeken zijn:

  • Verkoop rapport
  • Winst rapport
  • Financieel rapport

De insteek is om eerst hoogover informatie te verzamelen en te tonen. Daarna gaan we onderzoeken of we de “diepte” in kunnen en rapportages beschikbaar kunnen stellen voor bijvoorbeeld de best lopende producten.

De rapportages in de Kassa App zullen wel altijd gelimiteerd zijn tot de bestellingen die in de app zijn gedaan.

Groet,
Bas Wienhoven

een maand geleden