Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Cadeaukaarten#247

M

Als merchant wil ik cadeaukaarten kunnen verkopen en bestellingen af kunnen laten rekenen met cadeaukaarten zodat ik dit niet meer met kortingscodes hoef te doen en mijn boekhouding op orde blijft.

2 jaar geleden
1
R

Dit wil toch iedereen :-)?

een jaar geleden
I

Dit zou super zijn!!
We verkopen veel cadeaubonnen als geboorte Cadeautjes. Deze worden dan weer ingeleverd als ze iets uitgezocht hebben.

een jaar geleden
H

Dit zou een fantastische optie zijn.

een jaar geleden
B

Ik verkoop op dit moment al cadeaubonnen in mijn webshop inmiddels wel 9 stuks.
Ik maak nu het bedrag aan via kortingscode omdat er geen andere functie is. Helaas werkt dit niet ideaal!
-Stel iemand gebruik 30,00 van de 50,00 kunnen ze niet het resterende bedrag een andere keer besteden
-Cadeaubon is een betaalmiddel dus daarnaast zou iemand ook gebruik moeten kunnen maken van een kortingsactie met code op dewebshop. (dit kan nu niet ivm 1 code tegelijk) Dit zou voor mij een TOP functie zijn!

een jaar geleden
C

Ik word nu een beetje moe van de kortingscodes aanmaken als ‘soort van cadeaubon’ en erger me eraan dat de grens van gratis verzenden hierdoor omhoog gaat (omdat gratis verzenden van het totaal wordt berekend en niet van het subtotaal…). Een cadeaubon-functie NAAST de kortingscodes zou super zijn! Ook fijner voor je administratie ;-)

een jaar geleden
J

Het zou fijn zijn als klanten grote bedragen in delen kunnen inwisselen! Als ik nu een kortingscode heb aangemaakt (corresponderend met de waarde van de cadeaubon) moeten ze voor dat bedrag bestellen, anders lukt het niet.

10 maanden geleden
M

“Cadeaubon / Cadeaucode in delen opgebruiken” (ingediend door Jess Helling op 2019-12-31), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

9 maanden geleden
N

Ik krijg regelmatig vraag naar cadeaubonnen, dus dit zou een welcome implementatie zijn.

9 maanden geleden
M

“TeGoed bon in cash” (ingediend door Harold op 2020-01-23), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

9 maanden geleden
D

Is het mogelijk een lijst te genereren met unieke codes t.b.v. cadeaubonnen?
Nu moet je alle codes individueel ingeven. Ik zou graag een lijst kunnen genereren met unieke codes (zeg max. 1000 per jaar). En dat ik per batch kan aangeven tot wanneer die bon/code geldig is. Dan kan ik per maand de houdbaarheid van een code opschuiven. De codes wil ik dan op cadeaubonnen laten drukken die ik uitgeef aan nieuwe cursisten / klanten. Zo kunnen die bonnen 1x gebruikt worden en hoef ik niet 1000 versch

9 maanden geleden
M

“Lijst met unieke codes t.b.v. uitgifte cadeaubonnen” (ingediend door Dennis op 2020-01-31), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

9 maanden geleden
J

Wat iedereen zou willen is een cadaubon (Bedrag) als product in zijn webwinkel, alleen te besteden in zijn webwinkel.Je ziet iets leuks voor een ander maar je weet zijn maat niet, kleur etc. maar toch wil je het geven.
Daarnaast graag ook de koppeling maken met andere cadeau kaarten zoals de vvvcadeau kaart, ik wacht nu samen met de VVV en Sisow op implementatie van mijnwebwinkel.

9 maanden geleden
B

een musthave voor winkels!

9 maanden geleden
E

Zeker een gemis nu. Veel handmatige handelingen voor ons omdat wij werken met een communitie die een ledenkorting krijgt, willen ze daarnaast nog een cadeaubon inleveren is daar geen ruimte voor, dus veel handmatige handelingen.

8 maanden geleden
E

Ik heb de webwinkel aangemeld voor een aantal cadeaukaarten online. Vandaag berichten gekregen dat alles is geverifieerd & geactiveerd. Toen wilde ik het “aanvinken” bij de betaalmethodes in mijnwebwinkel en toen kon dat helemaal niet :(. Misschien wat naïef maar dat deze functie niet wordt ondersteund verbaasde mij wel. Dus bij deze wil ik ook heel graag dat deze functie er bij komt want dit heeft een grote toegevoegde waarde voor élke webwinkel. #sneller

7 maanden geleden
1
D

Cadeaubon in meerdere delen kunnen gebruiken en verzendkosten kunnen betalen ermee!

Graag diverse codes genereren zodat ik die ergens op kan bedrukken.

Net als persoonlijke kortingscodes! Dus dat je bijv per email elke vaste klant een kortingscode kan toesturen!

7 maanden geleden
M

Wat Ricardo zegt: Dit wil toch iedereen?

7 maanden geleden
E

Ook voor mij zou dit een wel gekomen oplossing zijn. Nu moeten klanten alles in 1 keer opgebruiken wat het onpraktisch maakt.

7 maanden geleden