Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Staffelkorting /-prijzen#249

M

Als merchant wil ik mijn afnemer stimuleren om meer producten af te nemen door bij een hoge afname een betere prijs te bieden p/s. 1 voor 2,99 p/s 10 voor 2,89 p/s OF 1 voor 2,99 10 voor 28,90 (3,5% korting)

3 jaar geleden
1
R

Ik ken maar weinig verkopers die deze verkooptechniek niet gebruiken, dus voor mijn part een must have!

3 jaar geleden
1
M

“optie vb 1 ste produkt 10% 2de produkt 20% 3de produkt 30% korting in 1 order” (ingediend door Villajosephine op 2019-06-17), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

3 jaar geleden
1
H

Dat kan toch nu ook al, gewoon met een keuze lijstje… zo doen wij dat hier al een paar jaar
1 st = € 10
2 st = + € 9
3 st = + € 16
of welke variant je maar wilt..

3 jaar geleden
R

Ik vind dit ook een goede toevoeging, maar zocht ook eigenlijk naar het volgende. Eigenlijk zoals kortingscodes werkt, maar dan zonder code:
Bij aanschaf van x artikelen op een specifieke pagina x % korting (artikelen van hetzelfde soort - in mijn geval, ik verkoop duplo poppetjes. ieder poppetje is een apart artikel maar ik wil mensen aanbieden om bij 5 (verschillende of dezelfde) poppetjes 10% korting te krijgen, bij 10 20% etc)

3 jaar geleden
3
J

Heel graag toevoegen, dit is een must have voor onze website. Hoe wij het nu (moeten) doen word het niet van de voorraad afgetrokken als men meerdere koopt als “staffel”.

3 jaar geleden
1
B

Precies wat wij ook zoeken. Staffel korting.

3 jaar geleden
1
S

Ja, héél graag een staffel korting mogelijkheid!!!

3 jaar geleden
1

Inderdaad Kikabosman, ik ook niet. De eerste vraag hieromtrent is al van 3 jaar geleden ondertussen, niet normaal meer. Hoe lang moet het duren??? Ik stop de samenwerking ook, van zodra ik kan. Ik zit hier helaas minstens een jaar vast, al had ik van den beginne doorgegeven dat ik met hun opmaak niet kon doen wat ik moest doen. Je hebt getekend voor een jaar, je kan er dus een jaar niet onderuit, dat is dus € 500 weg, voor niks, want ondertussen heb ik mijn webshop laten bouwen door professionals.

5 maanden geleden

@Kikabosman en @Hugo we zien abosluut de meerwaarde van staffelprijzen/-kortingen. Het bouwen van de functionaliteit is op dit moment nog niet gepland en er is niet te zeggen of dit nog zal veranderen voor dit jaar.

We hebben eerder de mogelijkheid onderzocht. Om het te kunnen maken is er een structurele wijziging nodig aan de opbouw van producten en hun prijzen. Dit betekent dat er een groot risico mee gemoeid gaat. Een risico wat we op dit moment niet gaan nemen.

Daarnaast zijn er meer wensen die een wijziging aan de opbouw van productinformatie nodig hebben. Wat dacht je van wholesale prijzen, voorraad over tijd, en meerdere voorraadlocaties om maar een paar voorbeelden te noemen. De verwachting is dat we dit op éénn hoop gooien en eens goed nadenken over een verbeterde opbouw zodat we de deur open zetten voor het in vervulling laten gaan van deze wensen.

Opnieuw hoop ik hiermee wat inzicht te hebben gegeven in de werkwijze en keuzes die we maken 😃

Groet,
Bas

5 maanden geleden

Allemaal goed en wel Bas, maar ondertussen is dit wat ik nodig heb en ik geraak niet van mijn abonnement vanaf bij jullie, ook al leveren jullie niet hetgeen wij nodig hebben. Ik heb hier alle begrip voor, maar ik moet op jaarbasis wel € 500 betalen voor een shop waar ik niks mee ben. Niet echt fair, me dunkt.

5 maanden geleden

Beste @Hugo,

Ik kan me voorstellen dat je er met smart op zit te wachten. Het is weliswaar een functie die we nooit gehad hebben. Ook niet toen je het abonnement bij ons afsloot. Hopelijk is dit op voorhand duidelijk geweest. Met mijn berichten probeer ik vooral inzicht te geven in het process van suggestie tot functie. We kunnen namelijk niet alles maken wat we willen. Hoe vervelend dit ook kan zijn. Hopelijk is dat in ieder geval gelukt.

Mocht je niet verder kunnen groeien op ons platform vind ik dat natuurlijk enorm jammer, en soms is het niet anders. Bij onze support kanjers kunnen alle informatie over jouw abonnement opvragen en hoe je deze kunt beëindigen.

Mocht je een keer willen sparren sta ik daar ook voor open.

Groet,
Bas

5 maanden geleden
I

Jammer dat dit nog niet ontwikkeld is, terwijl het bij heel veel websites wel zo werkt en het ook goed voor de verkoop! koop 2 en krijg een beetje extra voordeel!

Jammer dat dit dan niet opgepakt wordt door allemaal mitsen en maren maar dat bijvoorbeeld de optie van het in één keer aanpassen van een keuzelijst wel zomaar wordt verwijderd en dat je dit dus bij elk product kan gaan vervangen… dit en nog meer zet mij ook aan het denken om een andere webwinkel te gaan ontwikkelen….

5 maanden geleden

Sjonge, jonge, ik heb een advies voor al die webwinkeliers die menen dat het beter is om over te stappen naar een ander platform; doen!

Had je, voordat je een keuze maakte, niet eerst je eisen en wensen moeten bepalen en daarmee de aanbieders van platforms vergelijken? Ik zou ook graag hier en daar wat functionaliteiten toegevoegd zien. Waaronder de staffelkorting. Aan de andere kant is het MWW een prima basis platform, waar je zonder al te veel kennis, zelf je website kunt bouwen. En voor een heel fatsoenlijke prijs, niet te vergeten. Dan accepteer ik/je dus gewoon een suboptimale shop. En ben je blij met iedere toevoeging die vervolgens komt.

Groet, Jeroen

5 maanden geleden
K

Voel me niet aangesproken als ‘klager’ en geef je tot bepaalde hoogte dan ook zeker gelijk. Al is het natuurlijk wel zo dat wanneer je een webshop begint, je niet altijd weet welke functionaliteiten je in de toekomst nodig hebt. Persoonlijk vind ik het aantal nieuwe functionaliteiten wat mager. En gezien de kosten binnen een paar jaar wel 60% verhoogt zijn, vind ik dat je best wel om iets mag vragen, daar is dit ‘feedback forum’ toch voor? Maar inderdaad, als je echt ontevreden bent en de voordelen niet meer opwegen tegen de nadelen, dan moet je opstappen.

5 maanden geleden
M

ik zou deze mogelijkheid ook graag hebben :)

3 maanden geleden