Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Instagram Feed#251

M

Als merchant wil ik graag een aantal meest recente foto’s van Instagram op mijn webwinkel tonen zodat ik mijn merk en mijn social media beter kan profileren.

een jaar geleden
G

Omdat ik al heel veel op Instagram bezig ben, zou ik deze graag samenvoegen met mijn webshop. Dus linken naar zowel fb, twitter als insta is een must in deze tijd.

een jaar geleden
1
C

Op dit moment is mijn Instagram pagina eigenlijk mijn “webshop”, via deze weg verkoop ik nu mijn spullen en genereer ik klanten. Dus het zou daarom perfect zijn als ik dit ook nog is via mijn webshop kan koppelen. Plus het is nu het meest gebruikte social media kanaal.

een jaar geleden
M

Hoi Charlotte, deze suggestie is niet voor het aanbieden van Instagram als verkoopkanaal, maar om je meest recente IG posts op je webshop te gebruiken ;-)

een jaar geleden
B

Wij verkopen veel via Instagram, ik zou het super leuk vinden dat mijn laatste posts zichtbaar zijn op mijn webshop.

een jaar geleden
C

Gebruik hiervoor het voorbeeld van Instashop: https://instashopapp.com/. Deze app is beschikbaar op o.a. Shopify en WooCommerce. Deze applicatie geeft je de mogelijkheid om je feed weer te geven en dat mensen direct kunnen shoppen via deze feed. Alle grote kledingmerken gebruiken dit momenteel. Het zou fijn zijn als MWW ook de mogelijkheid geeft om deze functie te integreren. Als webshop zijnde is de koppeling met Instagram essentieel!

10 maanden geleden
1
A

Instagram is hip! Zo wordt mijnwebwinkel ook hip…

10 maanden geleden
E

Superleuk idee! Naast Facebook en Twitter een Must…

9 maanden geleden
M

“Instagram feed (op homepage)” (ingediend door Maaike op 2020-03-18), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

2 maanden geleden
?

Graag een Instagram plug in voor op de website met de recente posts! :-)

een maand geleden

Lijkt mij ook fijn!

een maand geleden
W

Heel graag!

een maand geleden
?

yep, zeer noodzakelijk. Op dit moment heb ik een super bewerkelijke work around methode (foto downloaden / bewerken / inloaden in mww / pagina aanpassen / foto toevoegen / link instagram toevoegen.

dit moet toch makkelijker kunnen

een maand geleden
?

Heel graag een instagram feed!

18 dagen geleden

Graag, veel bereik via facebook en instagram.

4 dagen geleden
?

I hope soon enough it will be possible. Patience is the key. I would love this to happend thank you

4 dagen geleden