Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Instagram Feed#251

M

Als merchant wil ik graag een aantal meest recente foto’s van Instagram op mijn webwinkel tonen zodat ik mijn merk en mijn social media beter kan profileren.

2 jaar geleden
G

Omdat ik al heel veel op Instagram bezig ben, zou ik deze graag samenvoegen met mijn webshop. Dus linken naar zowel fb, twitter als insta is een must in deze tijd.

een jaar geleden
1
C

Op dit moment is mijn Instagram pagina eigenlijk mijn “webshop”, via deze weg verkoop ik nu mijn spullen en genereer ik klanten. Dus het zou daarom perfect zijn als ik dit ook nog is via mijn webshop kan koppelen. Plus het is nu het meest gebruikte social media kanaal.

een jaar geleden
M

Hoi Charlotte, deze suggestie is niet voor het aanbieden van Instagram als verkoopkanaal, maar om je meest recente IG posts op je webshop te gebruiken ;-)

een jaar geleden
B

Wij verkopen veel via Instagram, ik zou het super leuk vinden dat mijn laatste posts zichtbaar zijn op mijn webshop.

een jaar geleden
C

Gebruik hiervoor het voorbeeld van Instashop: https://instashopapp.com/. Deze app is beschikbaar op o.a. Shopify en WooCommerce. Deze applicatie geeft je de mogelijkheid om je feed weer te geven en dat mensen direct kunnen shoppen via deze feed. Alle grote kledingmerken gebruiken dit momenteel. Het zou fijn zijn als MWW ook de mogelijkheid geeft om deze functie te integreren. Als webshop zijnde is de koppeling met Instagram essentieel!

een jaar geleden
1
A

Instagram is hip! Zo wordt mijnwebwinkel ook hip…

een jaar geleden
E

Superleuk idee! Naast Facebook en Twitter een Must…

een jaar geleden
M

“Instagram feed (op homepage)” (ingediend door Maaike op 2020-03-18), inclusief stemmen (1) en berichten (0), is samengevoegd met deze suggestie.

7 maanden geleden

Lijkt mij ook fijn!

6 maanden geleden
W

Heel graag!

6 maanden geleden

Graag, veel bereik via facebook en instagram.

5 maanden geleden
I

Lijkt mij ook heel fijn. Mensen gaan je dan ook eerder volgen op instagram.

4 maanden geleden
R

Zou heel graag mijn instagram pagina laten zien op de voorpagina van mijn webwinkel!

4 maanden geleden
W

Ik wil graag instagram live toevoegen aan mijn web pagina zodat je in een oog opslag alles kunt vinden en hiermee kan connecten.

een maand geleden
O

Dit zou ik ook heel graag willen Instagram is voor mij erg belangrijk

2 dagen geleden