Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Instagram Feed#251

M

Als merchant wil ik graag een aantal meest recente foto’s van Instagram op mijn webwinkel tonen zodat ik mijn merk en mijn social media beter kan profileren.

2 jaar geleden
1
G

Omdat ik al heel veel op Instagram bezig ben, zou ik deze graag samenvoegen met mijn webshop. Dus linken naar zowel fb, twitter als insta is een must in deze tijd.

2 jaar geleden
2
C

Op dit moment is mijn Instagram pagina eigenlijk mijn “webshop”, via deze weg verkoop ik nu mijn spullen en genereer ik klanten. Dus het zou daarom perfect zijn als ik dit ook nog is via mijn webshop kan koppelen. Plus het is nu het meest gebruikte social media kanaal.

2 jaar geleden
M

Hoi Charlotte, deze suggestie is niet voor het aanbieden van Instagram als verkoopkanaal, maar om je meest recente IG posts op je webshop te gebruiken ;-)

2 jaar geleden
B

Wij verkopen veel via Instagram, ik zou het super leuk vinden dat mijn laatste posts zichtbaar zijn op mijn webshop.

2 jaar geleden
1
C

Gebruik hiervoor het voorbeeld van Instashop: https://instashopapp.com/. Deze app is beschikbaar op o.a. Shopify en WooCommerce. Deze applicatie geeft je de mogelijkheid om je feed weer te geven en dat mensen direct kunnen shoppen via deze feed. Alle grote kledingmerken gebruiken dit momenteel. Het zou fijn zijn als MWW ook de mogelijkheid geeft om deze functie te integreren. Als webshop zijnde is de koppeling met Instagram essentieel!

2 jaar geleden
1
A

Instagram is hip! Zo wordt mijnwebwinkel ook hip…

2 jaar geleden
E

Superleuk idee! Naast Facebook en Twitter een Must…

een jaar geleden
O

Dit zou ik ook heel graag willen Instagram is voor mij erg belangrijk

4 maanden geleden

Ik zou heel graag mijn (live) instagram feed willen tonen op mijn Home pagina 🤎

4 maanden geleden

Ik zou heel graag mijn feed willen plaatsen op mijn website! Via Instagram adverteer ik het meest, dus daar kunnen mijn klanten mij volgen. Het zou heel fijn zijn als ik dit ook op mijn website kan laten zien.

3 maanden geleden

Ik zou ook heel graag IG uploaden in mijn webshop. Is een belangrijk kanaal in de verkoop in deze tijd!!

3 maanden geleden
D

Ik heb al een tijdje MWW maar blijkbaar lukt het telkens niet om de instagram/facebook feed te realiseren. echt een gemis.

2 maanden geleden
I

In deze tijd is het een must om ook het icoontje van Instagram via Social Media AddThis toe te voegen op mijn website.. net als het icoontje Facebook is dit niet meer weg te denken.

2 maanden geleden
Samengevoegd Social media feed#587
een maand geleden
R

goedendag het zou heel fijn om binnen de kortste keren instagram shopping te koppelen met mijn webwinkel

7 dagen geleden