Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Verkoopkanalen (bol.com, marktplaats, etc.)#252

M

Als merchant wil ik mijn producten ook direct vanuit mijn webwinkel verkopen op platformen zoals bol.com en marktplaats om de kans op een verkoop te vergroten.

2 jaar geleden
1
A

Het zou mooi zijn als er een productfeed gemaakt kan worden waarbij je zelf een selectie kunt doen welke producten meegenomen worden in de feed.
O.a. voor Bol.com maar ook voor kleinere platformen zoals www.shoplikeyougiveadamn.nl

2 jaar geleden
S

Graag rekening mee houden dat er vanuit het mijnwebwinkel platform alles afgehandeld kan worden zoals track en trace, order koppeling, voorraadbeheer etc. Ook in de ontwikkeling rekening houden met dat er 1 hoofdproduct is ( bijv een trui) en dat hier een keuze lijst aanhangt die goed ingevoerd wordt bij de marktplaatsen.

2 jaar geleden
1
H

Via je shop ook de spullen op bol.com zetten zou ideaal zijn.

een jaar geleden
2
L

Zou zo handig zijn; is anders onmogelijk om deftig bij te houden!

een jaar geleden

Channable.

een jaar geleden

Channable beetje prijzig als je het mij vraagt. Zou geweldig zijn als deze feature er was voor een van mijn shops. Veel platformen zoals www.shopalike.nl maar ook www.bamboebaas.nl vragen vrijwel altijd om een CSV excel bestand met producten. Vooral als het om grote aantallen gaat, dan is er geen beginnen aan om dat handmatig te gaan doen.

+1

7 maanden geleden

We werken nu met effectconnect. Is super! We missen alleen nog de mogelijkheid om de Track en Trace codes in mww te kunnen zetten zodat effectconnect deze ook terugschiet naar onze verkoopkanalen.

4 maanden geleden
I

Idem voor het toevoegen van producten op Instagram shopping (via Facebook handelsbeheer) en/of in elk geval de mogelijkheid om een export te maken van producten.

2 maanden geleden
I

wij werken met EasyAds, maar we missen nog wel een apart veld voor track&trace en het (externe) ordernummer van bol/amazon

een maand geleden