Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser
Dit bericht is gesloten.

Vervolgactie bij retourneren artikel(en) Kassa App#258

I

Wat ik persoonlijk wel erg jammer vindt van het aanmaken van een retourbon dat de vervolgactie er niet in mogelijk is. Stel dat een klant wil ruilen dan moet je vervolgens dit nieuwe product weer opnieuw aanslaan en handmatig het verschil uitrekenen. Waarom kan je niet gewoon een artikel retour nemen en in deze zelfde transactie artikelen aanslaan. Tevens doet hij als je een retourbon aanmaakt er geen vervolgactie aan koppelen in de vorm van een tegoedbon of de kassalade kunnen openen voor een vervolgactie (de klant wil toch zijn vergoeding….)

2 jaar geleden
Heeft de titel veranderd van "Vervolgactie bij retouneren artikel(en) kassaapp" naar "Vervolgactie bij retourneren artikel(en) Kassa App"
2 jaar geleden

Wat dan ook ingesteld mag worden is het kunnen terug storten via de bank. Nu moet je via de izettle app de bon erbij zoeken en kan ik het bedrag retourneren, maar is wel weer een extra actie. EN! op het moment van het starten van de Izettle app koppelt de app automatisch zelf met je izettle kastje en is de kassa app deze verbinding kwijt. Vergeet je de izettle app af te sluiten en je wil iemand laten pinnen dan lukt dat niet.
Even dus bij deze ook een tip aan allen ;)

2 jaar geleden

Wij werken ook regelmatig met retouren. We zoeken de bon op en nemen de artikelen retour. Dit moeten we dan contant terug betalen. vervolgens slaan we een nieuwe aankoop aan en word dit weer betaald. Of we rekenen het handmatig met een rekenmachine uit, maar de klant kan dan niet pinnen (want dan is er een verschil ) Het kan veel klant vriendelijker, de klanten snappen niet waarom het zo omslachtig moet. We ruilen ook vaak zo wat om en moeten het dan handmatig in de webshop bijwerken.
Het mooiste zou zijn retouren gelijk via nieuwe aankoop kunnen verrekenen, zodat de klant dan het verschil zou kunnen pinnen.

2 jaar geleden

Nu ben ik bezig met een nieuwe pinterminal, waarmee ook retourpinnen mogelijk is. Het idee is mooi en mooi up to date zou je zeggen. Alleen kan de Kassa App een deelretour helemaal niet verwerken, dus een deel retourpinnen kan ik al helemaal vergeten. Dus op het wensenlijstje voor de Kassa App :-)

2 jaar geleden