Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Extra status nodig: VERZONDEN, NOG TE INNEN#517

I

Ik zoek naar een manier om mijn Paypal en Klarna betalingen op een aparte status te zetten, namelijk VERZONDEN, NOG TE INNEN.

Omdat er relatief veel mensen voor deze betaalwijze kiezen en dan ook het product retourneren ben ik wel de transactiekosten van Paypal en Klarna kwijt.
Ik wil dus een nieuwe status of voor mij part workaround waar ik deze verzonden items op kan ‘parkeren’ tot de 14 dagen voorbij zijn. Scheelt BAKKEN met geld op jaarbasis.

een maand geleden

Hoi,

Mag ik vragen waarom je het bedrag niet direct int als je de bestelling op ‘verzonden’ zet maar je 14 dagen wacht?

Groet,
Bas Wienhoven

een maand geleden
I

Hoi Bas,

Als ik dat doe en de klant stuurt het product terug, ben ik de Klarna of Paypal provisie kwijt….

Groet,
Sander

een maand geleden

Hoi Sander,

Begrijpelijk dat je zo min mogelijk kosten wil maken voor het afhandelen van je bestellingen en retouren. Ik hoop natuurlijk dat je er niet zoveel te verduren krijgt dat het je klauwen met geld kost.

De snelle rekensom is dat het verliezen van de retourkosten lager zijn dat het bedrag helemaal niet innen. We raden je dan ook aan om toch het bedrag te innen bij verzending zodat je niet onnodig geld door je vingers laat glippen zolang de werking van het platform niet veranderd.

Bedankt voor het delen van je suggestie en je verhaal. Hopelijk ben je niet de enige die dit als probleem ervaart en komen er gauw meer stemmen bij.

Groet,
Bas Wienhoven

een maand geleden
I

Het enige wat er gebeurt, is dat de betaling pas na 2 weken geind wordt…. als er een apart (aan te maken) status zou zijn, zou dat mooi overzichtelijk kunnen.

een maand geleden