Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Voucher code toevoegen aan klantgegevens.#537

F

Ik zou graag zien dat je in de beheer omgeving een voucher code kunt toevoegen aan de klant. Wij hebben afspraken gemaakt met een aantal verenigingen dat hun leden bij bestelling een korting ontvangen.

Een eis van ons is dat ze een klant account moeten aanmaken. Op basis van de klant account kunnen we controleren of deze klant wel of niet lid is van deze vereniging.

We sturen ze per mail een voucher code welke ze bij hun volgende bestellingen kunnen gebruiken.

Regelmatig wordt er contact met ons opgenomen door bestaande klanten dat ze hun voucher code zijn vergeten. Vaak melden ze dit in een commentaar in de nieuwe bestelling. Met als gevolg dat je achteraf de voucher code bij deze order moet invoeren en een refund moet doen, wat extra kosten met zich meebrengt.

Indien je deze voucher code aan de klant gegevens kunt toevoegen wordt de code automatisch ingevuld indien de klant via zijn klant account een order plaatst.

3 jaar geleden

Ja ik wil ook graag unieke eenmalige vouchercodes makkelijk kunnen aanmaken, die je kunt mee sturen in e-mail, of die klanten kunnen bestellen en weggeven. Wel graag ook met een ruimte waar ik de pdf kan opmaken met een uniek eenmalig nummer.

3 jaar geleden
I

Helemaal eens! Automatiseren ervan zou zoveel werk schelen voor mij als webshopper. En het zo makkelijk voor de klant maken. Komt ook professioneler over vind ik. Zo heel fijn zijn

3 jaar geleden
B

Mee eens!!!

2 jaar geleden