Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Wel/niet bezorgen bij de buren#804

I

Ik zou graag deze optie er in willen met een tarief erbij. Omdat er vaak wel bij de buren bezorgd word maar als mijn klant verhaal gaat halen. Is het niet geleverd.

een jaar geleden
H

en ook VERZEKERD verzenden met tarief er bij… werkt niet met plug-in met bv Shops-united terwijl dat in de BO van Shops-united wel te kiezen is… lijkt weinig prio te hebben bij mijnwebwinkel..

een jaar geleden
1

die optie heb je idd wel in myparcel zelf, maar niet in de gekoppelde versie van myparcel. zou idd fijn zijn dat het complete menu van myparcel gekoppeld kan zijn. (niet bij buren / handtekenen / verzekerd tot xxx bedrag etc)

een jaar geleden
1
H

Via Myparcel, de gekoppelde versie kan dat juist wel, kijk maar eens goed in je back-office van mijnwebwinkel (klik in verzendopties bij myparcel op “standaard instellingen”…. probleem is er juist als je NIET met myparcel verzend maar met een WEL gekoppelde ANDERE plug-in vrzende methode (bv Shops-united)

een jaar geleden
I

Ja klopt Harold, maar dat is dan standaard voor ALLE pakketten. En ik wil het alleen af en toe kunnen invoeren. En als optie bij de betaling hebben dat de klant ervoor kan kiezen er daar een tarief aan hangen.

een jaar geleden
2
H

Ah, ok, je hebt gelijk… dan hebben we dezelfde wens met de nuance dat dat op meer platforms gewenst is want alleen postnl (myparcel=postnl) is niet meer van deze tijd, net zoals geen keuze voor klanten tav verzekeren en locatie niet meer aansluit bij onze behoefte in 2021

een jaar geleden

precies, niet standaard, maar als vrije optie, ook voor de klant om aan te vinken als ze dat graag willen (met idd de extra kosten die daarbij horen ook alleen dan berekend worden) Dus de opties bij verzendopties in het winkelmandje ;)

een jaar geleden