Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Samengestelde producten voorraad makkelijker bijwerken/bijhouden#870

D

Hoi,

Ik verkoop o.a. waxmelts. Als ze meerdere tegelijk afnemen krijgen ze een korting. Dit heb ik nu als pakket toegevoegd. 10 stuks voor, 15 stuks voor… etc. In de opzet van deze producten heb ik dus 10 keer of 15 keer dezelfde keuzelijst aangemaakt, maar dan verschillend genoemd. Dus Keuze 1 (waxmeltgeur), Keuze 2 (waxmeltgeur), Keuze 3 (waxmeltgeur) etc. Nu kan het zo zijn dat iemand in één pakket meerdere keer dezelfde geur wilt bestellen. Dit heb ik nu bewerkstelligd door 10 of 15 keer dezelfde keuzelijst aan te maken(zou dus fijn zijn als je keuzelijsten kunt kopiëren. Maar nu komt het volgende ik wil graag dat elke geur die ze kiezen, van de voorraad af gaat. Maar als ik alle varianten aan wil zetten dan krijg ik een lijst met alle mogelijke combinaties, in plaats van per keuze. Ik zou graag in kunnen stellen dat er 10 vanille op voorraad zijn, maar dat deze bij alle 10 de keuzes dan zo ingevuld worden en afgeboekt als dit besteld wordt. Stel dat iemand bij keuze 1 en 2 kiest voor vanille, dat er 2 vanille uit de voorraad gaan.

een maand geleden
I

Ik kan je verhaal niet helemaal volgen, maar volgens mij sluit mijn wens hier wel op aan: ik verkoop regelmatig bundels met producten die ik ook los verkoop. Dit kan ik niet koppelen in MWW. Dus als ik een bundel verkoop, moet ik vervolgens zelf de voorraad aantallen aanpassen van elk product. Als je dat nou kunt linken, dan is mijn voorraadadministratie realtime in orde. Dat voorkomt dat klanten producten bestellen die inmiddels uitverkocht zijn (omdat ze in een bundel zitten).
Als ik het goed begrijp wil Dnacreations daar nog aan toevoegen dat de klant een bundel zelf kan samenstellen/aanpassen.

een maand geleden
1
D

Ja dit klopt inderdaad. Dat zou ik heel graag willen. Nu moet ik telkens na een bestelling of meerdere de voorraad handmatig bijwerken. En die kan ik enkel bijwerken in de losse producten niet bij de voorraad van de actiepakketten zeg maar.

een maand geleden